Već godinu i nešto više nezaobilazan deo folklora beogradskog Partizana je njihova navijačica Sandra, koja svojm zanosnim oblinama uz interesentne prateće komentare pruža beskompromisnu podršku crno – belima.

Povezane vesti

Untitled-5

Da li pokazivanjem tetovaže ili slikanjem u dresu sa imenom nekog od prvotimaca kluba iz Humske, a često i potpuno obnažena ona srspku sportsku javnost dovodi do tačke usijanja.

Međutim, malo ko je i u najluđim mislima, mogao da dođe na ideju da će u samo jednom trenu njenu popularnost potpuno preuzeti jedan muškarac, ali upravo to se dogodilo.

Iz najbolje namere, kao vid bunta protiv sasvim nenormalnih normi koje forsira rukovodstvo košarkaške Superlige Srbije, a zbog afere ‘sako’, novinar Vladan Tegeltija na utakmici Partizan – Radnički skinuo je gornji deo svoje odeće.

Popularni Tegi, koga jedni osporavaju, a drugi neizmerno cene, ni kriv ni dužan je pokazivanjem svog tela  završio u epicentru sportskih dešavanja, a obnaženost (potpuna ili delimična) kao vid podrške Partizanu tako je novinara i navijačicu dovela u posrednu vezu. Gola istina!

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.