0
TimeOut

Veselo: Urugvajski fubaleri uz seksi devojke i ‘lake’ droge slavili pobedu (FOTO)

Objavljeno: 11.05.14 u 11:16

Dvojica fudbalera urugvajskog Defensor Sportinga našla su se na udaru javnosti nakon što su ‘procurele’ fotografije njihovog provoda u Kolumbiji.

BnNRemaIAAANEja

Naime, Matias Malvino i Ramon Arias su nakon prve utakmice četvrtfinala Kupa Libertadores između Defensora i domaćeg Atletiko Nacionala, koju je urugvajski tim rešio u svoju korist rezultatom 0:2, uputili u noćni provod u kolumbijskom Medelinu, a u gradu kojim je tokom 80-ih godina prošlog veka harao klan čuvenog narko bosa Pabla Eskobara nije im bilo teško da se ‘ludo’ zabave.

BnN_wt9CAAADBc-

Tako su se njih dvojica ‘družili’ sa kolumbijskim lepoticama, a sudeći po fotografijama nisu se nimalo štedeli – alkohol, lake droge i seksi dame za njih su bili dobitna kombinacija.

defensor2IN

Klub se ogradio od ponašanja dvojice fudbaler uz konstataciju ‘da su oni to radili u slobodno vreme’, ali je ostavljena mmogućnost da ipak budu sankcionisani.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter