9
TimeOut

FOTO: STARSPORT

Opšte skidanje u Pioniru, striptiz Tegeltije (FOTO)

Objavljeno: 11.05.14 u 21:48

Zanimljive scene viđene su tokom prvog poluvremena meča 8. kola košarkaške Superlige Srbije u kojem se u beogradskom Pioniru sastaju Partizan i kragujevački Radnički, ali ne na terenu već oko njega.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kao određenu vrstu bunta zbog novčanog kažnjavanja posle skidanja sakoa na utakmicama sa FMP-om i Mega Vizurom trener Duško Vujošević je u drugoj četvrtini ponovio isto što je naišlo na oduševljenje publike koja je potom prozivala redom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najpre trenera gostiju Mutu Nikolića koji se pridružio „akciji“, potom sportskog direktora Dragana Todorića, pa sve do našeg kolege sa SOS kanala Vladana Tegeltije koji je na novinarskoj poziciji skinuo majicu ostavši tako go do pasa – „profesionalno“ nema šta.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

9 Komentara

  1. Vidi ga na majmuna lici! Alo glodari,nije svako gospodin,malo vas Tegi da poradi na stomaku.Zajedno sa Sandrom da snimi video

    0
    0
    Odgovori
  2. ZASTO SE TI PAMETNI NOVINARCICU NE POTPISES AKO IMAS ONU STVAR.KAKO STE SMESNI VI POJEDINI NAZOVI NOVINARCICI SAMO KAKITE A TAJ TEGELTIJA JE ZA VAS IZMISLIO NOVINARSTVO ! STO NISI PLJUVAO ONOG MAGARCA STO JE BIO NA FARMI .GDE SI TAD BIO MISU MALI ??? OBJAVI OVAJ KOMENTAR AKO IMAS MUDA ~~

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter