0
Ostali sportovi

NHL: Montreal poveo, prvi pobeda Vajlda (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.14 u 09:10

Dve utakmice odigrane su prethodne večeri u okviru Stenli kup plej ofa, a pobede su upisali domaćini.

488482563_slide

Do drugog trijumfa stigli su Montreal Kenejdijensi koji su na svom ledu bili bolji od Boston Bruinsa rezultatom 4:2 i tako u polufinalnoj seriji poveli sa 1-2.

Konejdijensi su golovima Tomasa Plekaneca, Pi Kej Subana i Dejla Vejsa imali tri gola prednosti, Bruinsi su uspeli preko Patrisa Beržerona i Džeroma Iginla da učine završnicu neizvesnom, ali je onda pred poslednji zvuk sirene Lars Eler na ‘praznu’ mrežu Bostona postavio konačan rezultat.

Menesota je takođe smanjila rezultat u seriji na 2-1 pobedom kod kuće nad braniocima titule Čikago Blekhoksima rezultatom 4:0.

Svi golovi pali su u poslednjoj trećini utakmice, a dva gola za Vajld postigao je MIkael Granlund, a po jednom su se u strelce upisali Erik Haula i Zek Parise.

Rezultati:
Montreal – Boston 4:2 (2-1)
Minesota – Čikago 4:0 (1-2)

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter