0
Ostali sportovi

foto:vss.rs

Srpski piloti lete u Karpatima

Objavljeno: 06.05.14 u 11:18

Paraglajding reprezentacija Srbije u sredu 7. maja u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u paraglajdingu, otputovaće u Rumuniju na takmičenje „Sky tribe XC 2014“.

foto:vss.rs
foto:vss.rs

U gradiću Klopotiva koji je smešten u srcu Karpata, naši najbolji piloti, takmičiće se sa više od 100 takmičara iz zemalja regiona.

U cilju da se što bolje pripreme za predstojeće evropsko prvenstvo koje se ove godine održava u Srbiji na Kopaoniku, učešće na takmičenju najavili su i reprezentativci Rumunije, Mađarske, Rusije, Moldavije, Bugarske, Slovenije i Poljske.

– Očekujemo izuzetno jaku konkurenciju. Nemamo iskustva sa tim terenom, ali u našoj reprezentaciji imamo izuzetno iskusne pilote koji su leteli u skoro svim delovim sveta. Želimo da se u avgustu na evropskom prvenstu u Srbiji, domaćoj poblici predstavimo u što boljem izdanju i zbog toga su potrebne izuzetno dobre pripreme. – Izjavio je Predrag Dudić, jedan od najboljih pilota srpskog nacionalnog tima.

Na pripreme u Rumuniju će pored prvog tima reprezentativaca kojeg čine Dudić Predrag, Ovuka Željko, Dušan Đorđević, Vladimir Bačanin i  Srđan Ristanović, otputovati i piloti sa šireg spiska reprezentacije Miloš Gagić, Branislav Đurović, Zoran Mišković.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter