0
Auto Moto

I Markezu dosadilo da pobeđuje

Objavljeno: 06.05.14 u 15:47

Poput gledaoca kojima praćenje Moto GP šampionata polako postaje dosadno pre svega zbog apsolutne dominacije Marka Markeza i mladi Španac kaže da bi bilo bolje kada bi bilo malo više neizvesnosti.

mark-markez-navijaci

„Voleo bih da bude više trka kao što su one u Argentini ili Kataru kada se borite da dođete do prednosti i da je potom održavate. Očekivao sam da će tako biti i u Herezu, nakon što sam u Argentini imao veliku borbu sa Pedrosom i Lorencom. Međutim, doći će dan kada će biti prekinut moj pobednički niz, a do tada je na meni da skupim što više bodova u borbi za titulu odnosno da redovno završavam na podijumu“ – rekao je Markez.

Podsećamo da je aktuelni šampion Moto GP trijumfovao u sve četiri trke u novom šampionatu i da je samim tim ubedljivo prvi u generalnom plasmanu sa maksimalnih 100 bodova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter