0
Auto Moto

Šampion počistio konkurenciju i u Herezu

Objavljeno: 04.05.14 u 14:56

I na četvrtoj ovosezonskoj trci Moto GP šampionata prvi kroz cilj je prošao aktuelni šampion Mark Markez koji je na Velikoj trci Španije stazu u Herezu pred više od 100 hiljada gledalaca ubedljivo trijumfovao ispred konkurencije.

mark-markez-honda-herez

Mladi Španac na svojoj Repsol Hondi je vodio od starta do cilja i u pojedinim momentima imao je čak i više od pet sekundi prednosti u odnosu na prvog pratioca. Drugi kroz cilj sa 1,431 sekundom zaostatka prošao je Valentino Rosi na Jamahi, dok je treće mesto pripalo Daniju Pedrosi, drugom vozaču Honde, koji je sa Italijanom vodio veliku borbu za drugu poziciju.

Bodove su još osvojili i to ovim redom Horhe Lorenco, Andrea Doviciozo, Alvaro Bautista, Aleš Espargaro, Bredli Smit, Pol Espargaro i Štefan Bradl.

Svojom 36. pobedom u profesionalnoj karijeri odnosno četvrtom u sezoni Markez je došao do maksimalnih 100 bodova u generalnom plasmanu, Dani Pedrosa je skupio 71, a Valentino Rosi 59 poena.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter