Razvodi se Marko Jarić!
Marko Jarić
Ljubav koja je počela i odvijala se kao bajka, izgleda ipak nije imala srećan kraj. Košarkaš Marko Jarić i njegova još uvek zvanična lepša polovina Adrijana Lima, odlučili su da se razvedu posle pet godina braka. Medijska nagađanja koja traju već nekoliko meseci, supružnici su i definitivno potvrdili i stavili tačku na raznorazne priče.
”Nakon dugog i detaljnog razmatranja, odlučili smo da se razvedemo nakon pet godina braka”, piše u saopštenju koji su supružnici poslali magazinu ”People”.
Pored potvrde kraha veze, par je zamolio medije da u narednom periodu poštuju njihovu privatnost, jer im predstoji težak period i neka nova razdoblja u životu.
”Zahvalni smo što imamo dve neverovatne ćerke, koje ćemo nastaviti zajedno da odgajamo. Bili bismo zahvalni svima, da poštujete našu privatnost, kao i privatnost naših porodica u novom poglavlju naših života”, napisali su Marko i Adrijana.

hotsport.rs

Povezane vesti

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.