0
Auto Moto

Pavlović drugi na Seninom memorijalu u Imoli

Objavljeno: 03.05.14 u 12:35

Srpski automobilista Miloš Pavlović zauzeo je drugo mesto u karting trci voženoj na Memorijalu u čast Ajrtona Sene na stazi u Imoli.

milos-pavlovic

Pavlović je trku vozio kao član Poršeovog tima s obzirom da su u nemačkom proizvođaču automobila odlučili da se zvanično pojave i daju doprinos sećanju na brazilskog šampiona, koji je za tim iz Štutgarta vozio trku „1.000 km Nirburgringa“ 1984. godine, u postavi sa Anrijem Peskarolom i Stefanom Johansonom.

„Imola je zajedno sa svima nama koji smo učestvovali na Memorijalu dostojanstveno odala poštu Ajrtonu Seni i Rolandu Racenbergeru. Ajrton je bio moj prvi i jedini idol. Dok sam vozio trku u njegovu čast, ponovo sam video, osetio i doživeo sve ono što nas je spajalo u periodu od 1991. do 1994. godine“ – rekao je Pavlović posle trke, prenosi agencija Tanjug.

Legendarni brazilski automobilista poginuo je 1. maja 1994. godine na pomenutoj stazi tokom trke za Veliku nagradu San Marina.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter