0
Ostali sportovi

O’Saliven se plasirao u finale SP u Šefildu

Objavljeno: 03.05.14 u 11:55

Aktuelni svetski šampion u snukeru Roni O’Saliven plasirao se u finale Svetskog prvenstva u Šefildu, pošto je u polufinalu pobedio Berija Hokinsa sa 17:7.

_72368303_137072941

Petostruki svetski šampion je u reprizi prošlogodišnjeg finala potpuno dominirao. Deveti igrač sveta Hokins je na početku meča poveo sa 2:1, ali je O’Saliven, trenutno 33. na svetskoj rang listi, osvojio devet uzastopnih frejmova i preokrenuo na 10:2.

Prvi deo meča O’Saliven je završio vođstvom od 11:5, a nastavio je sa dobrom i sigurnom igrom, uvećao vođstvo i šesti put u karijeri se plasirao u finale na Krusiblu u Šefildu.

Dvostruki uzastopni šampion će u finalu igrati protiv boljeg iz duela prvog igrača sveta Nila Robertsona i Marka Selbija, trećeg na rang listi. Posle prvog dela meča Selbi vodi sa 9:7. Taj meč će se sutra nastaviti, a finale je na programu u nedelju i ponedeljak i igraće se na 35 frejmova.

hotsport.rs/beta

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter