0
Auto Moto

Ništa novo – Markezu i četvrta pol pozicija u sezoni

Objavljeno: 03.05.14 u 14:57

Aktuelni šampion Moto GP šampionata Mark Markez i u četvrtoj trci u sezoni, koja će sutra na stazi Herez biti vožena za Veliku nagradu Španije, krenuće sa pol pozicije pošto je prosto počistio konkurenciju.

04 GP Jerez 1, 2, 3 y 4  de mayo de 2014.MotoGP, Mgp, mgp

Mladi Španac je na svojoj Hondi u poslednjem minutu kvalifikacionog treninga ostvario najbolje vreme – 1.38,120 minuta odnosno za više od četiri desetinke ostavio je iza sebe Horhea Lorenca na Jamahi (+0,421).

Iz prvog reda će startovati i Markezov klupski kolega Dani Pedrosa koji je kasnio 51 stotinku, dok je četvrto vreme ostvario Valentino Rosi, drugi vozač Jamahe, sa 737 hiljaditinke slabijim vremenom od šampiona.

Među prvih 10 završili su još Aleš Espargaro (NGM), Andrea Doviciozo (Dukati), Štefan Bradl (LCR honda), Pol Espargaro (Monster Jamaha), Bredli Smit (Monster Jamaha) i Alvaro Bautista (Honda Gresini).

Trka za Veliku nagradu Španije na programu je u nedelju sa početkom od 14 časova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter