0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vujasinović: Pokušaćemo da ne budemo poslednji na završnom turniru LŠ

Objavljeno: 02.05.14 u 12:10

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je agenciji Beta da se u klubu ne nadaju prilivu finansijskih sredstava, ali da se i pored tih nedaća spremaju za završni turnir Lige šampiona u Barseloni, kao i da će predstojeći meč protiv Breše iskoristiti za uigravanje tima pre Fajnal-siksa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan je u sredu u Novom Sadu pobedio Vojvodinu sa 17:8 i tako došao do drugog trijumfa u borbi za treće mesto prvenstva Srbije, kojom je osigurao učešće u evropskim takmičenjima i naredne sezone.

„Treće mesto, to je i minimum i maksimum, zavisi kako se okrene, s koje strane se gleda. Ekipa je tokom cele sezone u igri davala maksimum, a nažalost nismo mogli da se umešamo izmedju Crvene zvezde i Radničkog, jer nam je nedostajala nekolicina starijih i iskusnijih igrača“ – rekao je Vujašinović.

Vujasinović je kazao da su u klubu presrećni zbog plasmana na završni turnir Lige šampiona, kao i da bi voleo da ekipa u najelitnijem evropskom takmičenju bude bolje plasirana od šestog mesta.

Partizan će grupnu fazu takmičenja u Ligi šampiona završiti na trećem mestu Grupe B iza Radničkog i Breše. Crno-beli su u dosadašnjem delu takmičenja zabeležili pet pobeda i četiri poraza.

Partizan će u subotu od 20.00 na plivalištu Banjica dočekati Brešu u poslednjem, 10. kolu grupne faze takmičenja Lige šampiona.

Završni turnir vaterpolo Lige šampiona održaće se od 29. do 31. maja u Barseloni.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter