0
U pripremi

FOTO:STARSPORT

Trapatoni preuzima Maroko

Objavljeno: 01.05.14 u 23:27

Najtrofejniji Italijanski trener Đovani Trapatoni mogao bi uskoro da preuzme reprezentaciju Maroka, prenosi „Gazeta delo Sport“.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trapatoni je otputovao u Marakeš na razgovore sa čelnicima fudbalskog saveza Maroka i očekuje se da potpiše četvorgodišnji ugovor.

„Nadam se da ćemo uskoro završiti pregovore, ali nije lako. Više će se znati u nekoliko narednih dana“, rekao je Trapatoni.

Italijanski mediji prenose da je 75-godišnji stručnjak glavni favorit za klupu Maroka, a kao kandidati spominju se Dik Advokat, Badu Zaki i Erv Renar.

Trapatoni je osvojio 23 trofeja i tokom karijere vodio je Milan, Juventus, Inter, Bajern Minhen, Kaljari, Fiorentinu, Benfiku, Štutgart, Salcburg i reprezentacije Italije i Republike Irske.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter