Kada jedna ekipa dominira toliki niz godina kao što je slučaj sa fudbalskom reprezentacijom Španije, iznova i iznova pronalaženje motivacije nije jednostavno.

Povezane vesti

reklama spanija

Ipak, španska mobilna mreža Movistar odlučila je da sprovede neverovatan projekat – da približi prve zvezde fudbalskog nacionalnog tima sa običnim ljudima i njihovim svakodnevnim poslovima, a da ostanu neprimećeni!

Maskirani Andres Inijesta, Pepe Reina, Santi Kazorla, Ćabi Alonso i Huanfran našli su se u ulozi radnika u kuhinji, na gradilištu, kao medicinsko osoblje i tako se približili svojim istinskim navijačima.

Briljantna strana priče je što niko od njih nije uspeo da prepozna nijednu od fudbalskih zvezda, dok im nije stigao video zahvalnosti da divno provedenom vremenu.

Kada pogledate reakcije i jednih i drugih, priznaćete, genijalan način da motivišite svetske i dvaput uzastopno evropske prvake uoči Mundijala u Brazilu…

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.