0
TimeOut

Boateng postao tata

Objavljeno: 28.04.14 u 09:31

U trenutnom poretku u Bundesligi, ekipa Šalkea nalazi se na trećoj poziciji. Pored zadovoljstva zbog trenutnog plasmana svoje ekipe Kevin Princ Boateng ima još jedna, mnogo bitniji razlog za sreću.

e400276cc4a611e3bde90002c9dce9b8_8

Naime, pre nekoliko dana Boateng je postao otac, njegova lepša polovina Melisa Sata na svet je donela Medoksa. Srećni par nije mogao da sakrije sreću zbog rođenja naslednika te je ponosna mama već nekoliko sati posle porođaja objavila sliku na Instagramu.

Tata, je sa druge strane dolazak naslednika proslavio na sebi svojstven način, na treningu je stavio loptu ispod majice imitirajući trudnicu.

Bez obzira na to što sina još uvek ne žele da pokažu znatiželjnim fanovima, Medoks je odgledao prvu tatinu utakmicu. Kolica prekrivena Boatengovim dresom i naslednik je bio spreman da kao najvatreniji navijač krene na stadion.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter