0
Ostali sportovi

Bekrić na Kanarskim ostrvima na završnim pripremama

Objavljeno: 28.04.14 u 13:03

Srpski atletičar Emir Bekrić završni deo priprema za novu sezonu sprovodi na Kanarskim ostrvima, a trener Mirjana Stojanović rekla je u ponedeljak da je najbitnije da on dobije na brzini i izdržljivosti.

bekric-pripreme-tenerife

„Ovo je veoma važan deo rada, u kojem je potrebno da podignemo intenzitet, a to je uvek najteže atletičarima. Neće biti lako, akcenat nam je na brzini, brzinskoj izdržljivosti, preponskoj izdržljivosti. Sve su to veoma zahtevni i teški treninzi, za koje sprinteri kažu da od njih puca glava“ – rekla je Stojanovićeva.

Trećeplasirani sa Svetskog prvenstva u Moskvi u disciplini 400 metara s preponama rekao je da mu pripreme predstavljaju zabavu.

„Ništa mi nije teško kad je ovaj rad u pitanju, to mi predstavlja stimulans, moram da jurim prepone, pretrčavam, ostavljam iza sebe. Shvatam sve to kao jednu divnu igru izmedju njih i mene. Uvek pokušavam da trčim kao da ih nema“ – rekao je Bekrić, prenosi agencija Beta.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter