0
Ostali sportovi

Sve je spremno za Beogradski maraton

Objavljeno: 26.04.14 u 15:16

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je sve spremno za održavanje 27. Beogradskog maratona.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

“Sa zadovljstvom mogu da kažem da će sve biti spremno za nedeljni događaj, koji će biti rekordan i po broju učesnika i po medijskoj pažnji. Očekuje se više od 20.000 takmičara iz preko 50 zemalja sveta. Sjajna prilika da grad Beograd još jednom potvrdi da je svetska sportska metropola“, rekao je Mali.

On je zahvalio organizatorima i svima koji su radili na pripremi maratona, a takmičarima je poželeo dobrodošlicu i nove rekorde u sutrašnjoj trci.

Promoter ovogodišnjeg Beogradskog maratona, svetski rekorder u trci na 400 metara s preponama Amerikanac Keving Jang izrazio je zadovoljstvo jer je u čitav događaj uključen veliki broj mladih ljudi i rekao da se nada učešću u nekom od narednih maratona u Beogradu.

Državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić rekao je da se polovina građanastva u Srbiji ne bavi nikakvim sportskim aktivnostima, zbog čega Beogradski maraton i slične manifestacije treba da budu pokretači u poboljšanju zdravlja nacije.

Beogradaski maraton počinje u nedelju od 10.00.

hotsport.rs/beta

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter