0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Zvezda preko sjaja i očaja do velike pobede za 1:0! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.14 u 20:08

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su na Tašmajdanu ekipu Radničkog rezultatom 12:11 (3:3, 4:2, 1:4, 4:2) u prvom meču finalne serije domaćeg plej-ofa. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prva deonica završena je rezultatom 3:3, uz tri vođstva crveno-belih, a golove su postigli Rađen, Strahinja Rašović i Ivošević, dok su Ćirković, Filip Filipović i Vuksanović pogodili za Radnički.

U drugoj deonici, Zvezda je došla do dva gola prednosti preko Mana i Rašovića, ali je Ćirić smanjio. Zvezda dolazi ponovo do dva gola prednosti golovima Viktora Rašovića i Prlainovića, a konačan rezultat prvog dela igre postavio je Burić – 7:5.

U trećoj četvrtini došlo je do velikog preokreta. Vuksanović je postigao dva gola i izjednačio na 7:7, a onda je isključen Rađen bez prava zamene zbog udaranja protivničkog igrača.

Zloković i Filipović donose Radničkom dva gola prednosti, imali su čak četiri minuta igrača više, ali nisu mogli dodatno da iskoriste tu prednost pa u poslednjem minutu treće četvrtine Ranđelović smanjuje na 9:8.

U poslednjoj četvrtini dolazi do novog velikog preokreta. Prvo je Avramović uz mnogo sreće pokupio odbitak i izjednačio posle dužeg vremena, a potom je Prlainović projektilom preokrenuo na 10:9, a potom i pogodio za dva gola prednosti 11:9.

Crveno-beli su uspeli da sačuvaju prednost i dođu do prve pobede u finalnoj seriji rezultatom 12:11.


Naredni meč igra se u Kragujevcu u sredu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.   

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter