0
Ostali sportovi

Železničar bolji od Partizana, ostavka Brkovića

Objavljeno: 24.04.14 u 22:40

Rukometaši Železničara savladali su u Nišu ekipu beogradskog Partizana sa 36:25 (21:13), u poslednjoj utakmici 4. kola plej-ofa Superlige Srbije.

rukomet

Kod domaćih najefikasniji je bio Đukić sa 11 golova, Živković je dao devet, dok su kod “crno-belih“, koji su pretrpeli treći poraz, čak šestorica igrača postigla po tri (Mandić, Radovanović, Jovanović, Beočanin, Markićević i Marsenić).

Trener Partizana Aleksandar Brković, održao je reč i nakon meča podneo je ostavku. On je ranije najavio da će ukoliko ne pobedi u naredna dva meča napustiti kupu crno-belih.

“Nisam verovao da će biti ovako, ali mora. U klubu sam bio 19 godina, 14 kao trener, sedam u prvom timu, a četiri godine i mesec dana na kormilu prvog tima. Žao mi je što odlazim na ovakav način, žao mi je i navijača, bodrili su nas mnogo više no što smo zaslužili“, kazao je Brković.

U sredu je Metaloplastika pobedila Crvenu zvezdu sa 32:30, dok je Vojvodina bila bolja od Radničkog rezultatom 29:25.

U utakmicama 5. kola u nedelju se sastaju Crvena zvezda – Vojvodina, Radnički – Železničar i Partizan – Metaloplastika.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter