0
Evrokupovi

Platini: Neće biti izbacivanja iz evropskih takmičenja

Objavljeno: 24.04.14 u 13:05

Evropska fudbalska federacija (UEFA) preduzeće oštre mere protiv velikih klubova koji su prekršili pravila finansijskog fer-pleja, među kojima je i naša Crvena zvezda, najavio je danas predsednik UEFA Mišel Platini, ali je napomenuo da neće biti izbacivanja iz evropskih takmičenja.

Platini

Kako prenose francuski mediji, pod lupom istrage UEFA od velikih klubova koji troše ogroman novac na dovođenje igrača su Mančester Siti i Pari Sen Žermen.

„Mislim da će značajne kazne pogoditi velike klubove. Privešćemo tu stvar kraju“ – rekao je Platini za „Parizijen“ i dodao da će prve odluke biti donete početkom maja, prenosi Tanjug.

Platini je ipak, napomenuo, da „neće biti krvi i suza, ukoliko je to neko očekivao“.

„Biće oštrih mera, ali neće biti izbacivanja iz evropskih takmičenja“ – rekao je Platini.

On nije konkretno naveo klubove koji su pod istragom, ali je naglasio da „nije baš siguran, da li PSŽ poštuje pravila finansijskog fer pleja“.

U spomenutom intervjuu nije bilo reči o Crvenoj zvezdi i da li se navedeno odnosi na sve klubove koji su pod istragom UEFA zbog kršenja fiansijskog fer-pleja ili je Platini mislio samo na one najpopularnije koji i donose određen novac UEFA.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter