0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Njeguš pred Voždovac: Vreme ja da uzmemo ceo plen

Objavljeno: 24.04.14 u 11:30

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Njeguš izjavio je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Voždovca u 26. kolu Superlige ima imperativ pobede.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Vreme je da upišemo tri boda, igraćemo agresivno i dati maksimum na terenu. Očekujem dobru fudbalsku predstavu u kojoj ćemo, nadam se, slaviti kod kuće“, kazao je Njeguš za Tanjug.

On je dodao da mu je na raspolaganju kompletan igrački kadar osim povređenog Siniše Stevanovića. Govoreći o protivniku on kaže da Beograđane predvodi sjajan trener, Zoran Milinković, koji se dokazao u Srbiji.

„Ekipa Voždovca je u odličnoj formi što je i dokazala u dosadašnjem delu takmičenja“, ocenio je šef struke Novopazaraca.

Utakmica 26. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Voždovca igra se u subotu od 16 sati. Beograđani su šestoplasirani na tabeli sa 35 bodova, dok Novi Pazar zauzima osmu poziciju sa bodom manje.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter