0
Ostali sportovi

NHL: Čikago izjednačio u seriji protiv Sent Luisa (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.14 u 09:20

Tri utakmice odigrane su sinoć u okviru Stenli kup plej ofa, na dva susreta pobednik je odlučen nakon produžetka dok je samo meč u Dalas završen u regularnom toku.

486318641_slide

Branioci pehara Lorda Stenilja, čikago Blekhoksi pobedom u produžetku 4:3 nad Sen Luisom izjendačili su rezultat u seriji na 2-2.

Uzbudljiv hokej u Junajted centru doneo je pregršt preokretka. Prvo su Hoksi golovima Endrjua Šoa i Patrika Kejna stvorili opipljivu prednost, da bi potom usledila serija Bluzera koji sa dva gola Vladimira Tarasenkoa i jednim Maksima Lapjera stigli do preokreta.

Ipak, Brjan Bikel izborio je produžetak za Blekhokse kojima je u produžetku Patrik Kejn svojim drugim golom na meču doneo i konačan trijumf.

I Kolumbus je izjednačio an 2-2 u seriji protiv Pitsburga nakon što su Blu Džekitsi ns avom ledu napravili neverovatn preokret i na kraju pobedili Pingvinse u produžetku rezultatom 4:3.

Pingvnsi su posle nešto više od deset minuta hokeja golovima Krega Adamsa, Krisa Kunica i Džejmsa Nila stvorili prednost od velikih 3:0, ali sve nakon toga pripalo je upornim domaćim hokejašima.

PO gol u svakoj trećini uz sjajnu defanzivu bili su dovoljni za prdužetak u kome su potom i došli do pobede,a strelci za Blu Džekitse bili su Bun Džener, Rajan Johansen, Brendon Dubinski i Nik Foljino.

Dalas Starsi takođe su stigli do 2-2 i to pobedom na svom ledu od 4:2 protiv Anahajm Daksa.

Preokret je bio sastavni deo i ove utakmice. Daksi su golovima Brajana Alena i Patrika Maruna nakon prvog perioda vodili sa 2:0, da bi potom u drugoj trećini Starsi pogocima Džejmija Bena i Vernona Fidlera izjednačili.

Do pobede Starsi stižu u poslednjem periodu, a za to su se golovima pobrinuli Kodi Ejkin i Aleks Goligoski.

Rezultati:
Kolumbus – Pitsburg 4:3 produžetak (2-2)
Dalas – Anahajm 4:2 (2-2)
Čikago – Sent Luis 4:3 produžetak (2-2)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter