0
ATP

Zimonjić i Nestor uz dosta muke preskočili prvu prepreku u Barseloni

Objavljeno: 23.04.14 u 14:06

Srpsko-kanadski par Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirao se u drugu rundu turnira u Barseloni (1.845.585 evra) pošto je na startu savladao kolumbijsku kombinaciju Huan Sebastijan Kabal i Rebert Farah.

zimonjic-nestor-sljaka

Zimonjiću i Nestoru bilo je potrebno jedan sat i 47 minuta igre i čak četiri meč lopte kako bi došli do trijumfa od 2:1, po setovima 6:7(3), 7:6(5), 10:8.

Dok je u prvom setu viđen po jedan brejk u drugom ih nije bilo, a oba dela igre odlučivao je 13. gem u kojem su parovi imali polovičan uspeh. U odlučujućem produženom taj-brejku Srbin i Kanađanin su brzo došli do prednosti od 9:5, ali su iskoristili tek poslednju od četiri uzastopne meč lopte.

U narednom kolu Zimonjić i Nestor će igrati protiv starih znanaca – Indijca Rohana Bopane i Pakistanca Ajsama-Ul-Hak Kurešija.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter