3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan smanjuje kapacitet stadiona za derbi

Objavljeno: 23.04.14 u 12:50

Direktor stadiona Partizana Aleksandar Stepanović u izjavi za Politiku potvrdio je da će kapacitet zdanja u Humskoj ulici za subotnji večiti derbi biti smanjen s obzirom da se radi o utakmici visokog rizika.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Smanjićemo kapacitet stadiona za 10 odsto odnosno derbi će uživo moći da gleda oko 27.000 navijača. Gledaće nas cela Evropa tog dana i poznato je da nam UEFA više neće tolerisati incidenta pa ovim putem apelujem na navijače oba kluba da se ponašaju korektno i da ne naprave štetu svojim klubovima kojima se čak preti i izbacivanjem iz evropskih takmičenja“ – rekao je Stepanović.

Potvrđeno je i da stolice sa severne tribine, gde će biti smešteni navijači Crvene zvezde, iz tehničkih razloga neće biti uklonjene te da će utakmicu obezbeđivati oko 750 redara i dovoljan broj pripadnika policije kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Meč 26. kola Jelen Superlige između Partizana i Crvene zvezde na programu je u subotu, 26. aprila, sa početkom od 19 časova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

3 Komentara

    • evo da ti ja kazem. Njima i nije to u interesu, cak ce moliti Boga da se napravi neki problem. Sta mislis sto ne skidaju stolice. 20 god. u nazad se skidaju stolice kad god se igra derbi osim u nekim slucajevima ako organizator bas namjerava da ispadnu neredi na gostujucoj tribini. Gospoda se uzda u kaznu i igranju Zvezde pred praznim tribina, ali nece im to poci za rukom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter