2
Fudbal

Duh na tribinama u Boliviji? (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.14 u 21:43

Gledaoci koji su pored svojih TV ekrana pratili susret sa stadiona “Hernando Siles“, u kojem su se susreli Strongest i Defensor, prilično su se iznenadili, neki verovatno i šokirali.

duh

Naime, tokom sudijske nadoknade utakmice Kupa Libertadores pažnju im je privukla tamna senka koja je velikom brzinom protrčala „kroz“ gledaoce na tribinama.

Ova „pojava“, ako je tako možemo nazvati, očekivano je dobila etiketu paranormalnog entiteta, prozvana duhom ili čovekom senkom. Ipak, bolivijski novinari su početkom ove sedmice ponudili daleko logičnije rešenje.

Prema njihovom mišljenju, i to temeljenom na slici koju je u prenos davala druga TV stanica, gledaoci nisu svedočili nečemu natprirodnom, već samo brzom trkaču, možda rođaku Juseina Bolta ili Gereta Bejla.

Pojasnili su i to da trkač nije slučajno izabrao taj red jer se upravo tamo nalazi široka staza što ugao snimka ne otkriva.

Ipak, procenite sami nakon što pogledate pomenuti „sporni“ video:

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

2 Komentara

  1. Kad bi se mogla ispratiti reakcija gledalaca pored kojih je prosao taj covek trkac tako ga nazovimo onda bi se znalo da li je covek ili nesto nadprirodno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter