0
Auto Moto

Alonso podijum posvetio Domenikaliju

Objavljeno: 22.04.14 u 14:52

Vozač Ferarija Ferando Alonso treće mesto i 15 osvojenih bodova na Velikoj trci Kine posvetio je sada već bivšem šefu ekipe Stefanu Domenikaliju, koji je tokom prošle nedelje podneo ostavku an to mesto zbog nezadovoljavajućih rezultata tima na početku sezone.

alonso-domenikali

„Treće mesto u Kini posvećujem Domenikaliju koji je odradio mnogo posla. Napredovali smo malo, smanjili smo zaostatak za Mercedesom, ali nas još mnogo posla kako bismo ostali konkurentni. Mesto na postolju je malo iznenađenje za nas, nismo dobro krenuli u sezonu, ali sada je važno da stvari kreću u dobrom smeru“ – rekao je Alonso.

Bivši svetski prvak je u Kini zauzeo treće mesto iza neprikosnovenih vozača Mercedesa Luisa Hamiltona i Nika Rozberga, ali je iza sebe ostavio dva Red Bula – Danijela Rikarda i Sebastijana Fetela.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter