0
Ostali sportovi

NHL: Boston uzvratio udarac Detroitu, Montreal gazi (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.14 u 08:46

Prethodne večeri odigrane su četiri utakmice NHL plej-ofa u kojima su više uspeha imale domaće ekipe koje su zabeležile tri pobede, dok su čast gostiju spasili Filadelfija Flajersi.

lucic-gol-slavlje

Boston je posle minimalnog poraza od pre dve večeri u drugom duelu pred svojim navijačima uspeo da savlada Detroit Red Vingse (4:1) i tako izjednači u seriji na 1:1. Golove za Bruinse postigli su Florek, Smit, Lučić i Hara, dok je jedinim pogotkom za goste Glendening sredinom drugog perioda uspeo da smanji na 2:1.

Filadelfija je napravila brejk u Medison Skver Gardenu i seriju protiv Njujork Rendžersa seli u Pensilvaniju sa rezultatom 1:1. Nakon uvodnih minuta meča niko nije mogao ni da pomisli da će Flajersi na kraju trijumfovati pošto je već u 9. minutu golovima Sent Lusia i Puloa Rendžersi poveli sa 2:0. Međutim, Faljersi su do kraja prvog perioda preko Voračeka smanjili na 2:1, da bi u drugoj deonici Ejkson i Šen doneli veliki preokret, a tačku na ovaj meč u poslednjim sekundama stavio je Simonds.

Montreal je posle dve gostujuće pobede savladao Tampu i pred svojim navijačima i sada se nalazi na korak od plasmana u drugu rundu plej-ofa. Kenedijensi su do predsnoti došli već u 11. sekundi preko Burkea, na 1:1 je izjednačio Palat u 19. minutu, da bi potom usledila jop dva pogotka domaće ekipe koje su postigli Galager i Plekanec, da bi Karl postavio konačnih 3:2.

San Hoze je jednostavno deklasirao goste iz Los Anđelesa i to nakon što su Šarksi izgubili prvu trećinu sa 2:0. Usledila je furiozna igra u preostale dve trećine koje su pripale domaćem timu sa ukupno 7:0 odnosno pobedio je sa 7:2.

Rezultati:
Boston – Detroit 4:1 (1:1 u seriji)
Njujork Rendžers – Filadelfija 2:4 (1:1)
Montreal – Tampa Bej 3:2 (3:0)
San Hoze – Los Anđeles 7:2 (1:1)

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter