1
Domaći fudbal

Gužva na blagajni Marakane: Za večiti derbi traži se karta više (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.14 u 12:16

Danas je na blagajnama stadiona FK Crvena zvezda počela prodaja karata za utakmice koje crveno – beli igraju sa Radničkim iz Niša i Fudbalskim klubom Partizan. Naravno, epicentar potražnje je ‘večiti’ derbi koji je na programu u subotu od 19 sati na stadionu crno – belih i koji bi mogao da reši pitanje šampiona za ovu sezonu.

Untitled-1 copy

Toga su svesne i pristalice Zvezde, pa stoga i ne čude ogromni redovi ispred Marakane, pe je realno očekivati da će se za 146. derbi tražiti klarta više.

Ulaznice se prodaju po 800 dinara za severnu tribinu, dok je 1.500, odnosno 2.000 dinara potrebno izdvojiti za bočne, odnosno centralne delove ‘istoka’ i ‘zapada’.

Cene karata za utakmicu 25. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša koja se igra 22. arpila od 18 sati za severnu tribinu koštaju 200 dinara, dok za ‘zapad’ i ‘stok’ one iznose 500, odnosno 400 dinara.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

  1. Za sve one koji planiraju da posete derbi a bojkotuju F4 u kosarci u Areni imam jasnu poruku“nemojte da placete i da se razocarate ako opet ne docekamo pocetak skolske godine i kraj letnjeg odmora u Evropi i isto tako nemojte dolaziti da gledate KKCZ u Evroligi i uzimati vazduh pravim fanovima kosarke!
    Hvala

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter