0
ATP

Vavrinka čeka Novaka ili Rodžera u finalu Monte Karla

Objavljeno: 19.04.14 u 15:22

Prvi finalista Masters turnira u Monte Karlu je Švajcarac Stanislas Vavrinka koji je u prvom polufinalnom duelu lakše nego što je bilo ko mogao da pretpostavi savladao Davida Ferera sa 2:0, po setovima 6:1, 7:6(3), posle tačno 90 minuta igre.

vavrinka-monte-karlo

Osvajač Australijan Opena prvi set je osvojio posle samo sedam odigranih gemova, ali je u drugom pobednika morao da odluči taj-brejk pošto nije bilo brejkova. U 13. gemu daleko bolje se snašao Vavrinka koji je iskoristio drugu meč loptu za šestu pobedu u 13. duelu sa Fererom i plasman u finale turnira u Kneževini.

Švajcarac je već obezbedio 600 ATP bodova koliko dobija finalista, a ukoliko trijumfuje dodao bi još 400 poena, ali će mu za to biti potrebna pobeda protiv zemljaka Rodžera Federera ili Novaka Đokovića koji se sastaju u drugom polufinalu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter