1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Metalac igrao samo deset minuta, Partizan ubedljiv u Valjevu

Objavljeno: 19.04.14 u 22:00

U utakmici četvrtog kola košarkaške Superlige Srbije Partizana je u Valjevu pobedio Metalac sa 95:67 i tako zabeležio četvrtu pobedu u domaćem takmičenju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ovo je za Valjevce treći poraz uz samo jedan trijumf.

Domaći su odlično odigrali prvi period i potom stali.  tom trenutku krenuo je Partizan i ubedljivo dobio sve periode do kraja i zabeležio pobedu.

Najefikasniji u redovima pobednka bio je Bogdan Bogdanvić sa 18 poena i šest skokova, Pavlović je dodao 14, Lovernj i Bertans po 13, a Gagić je ubacio 11.

U ekipi Metalca Boris Bakić imao je 17 uz šst asistencija, Mičel je dao 12, a Popović deset poena.

TOK UTAKMICE:

4/4 –  Partizan je primio devet poena u trećoj četvrtini, a postigao je 31. Košgeterskom učinku pomenute trojice igrača priključio se i Letonac Davis Bertans, dok u ekipi Vladimira Đokića osim Bakića u poslednjoj deonici, Mičela i Popovića nije bilo raspoloženih za igru. Kao posledica takvog razvoja događaja, crno-beli su zabeležili ubedljivu pobedu u Valjevu rezultatom

3/4 – Samo deset poena Partizan je dozvolio domaćima u drugoj deonici, naspram 27 u prvoj. I u nastavku utakmice ista slika. jaka odbrana i nerešivi Lovernj i Bogdanović. Za tili čas razlika ekipe Velimira Gašića došla je do 20 poena, u 28. minutu bilo je 39:63 i bilo je jasno da su crno-beli prelomili meč predvođeni sjajnim triom Bogdanović – Pavlović – lovernj. Pred poslednji period bilo je

2/4 – Čvršću odbranu zaigrali su crno-beli u drugoj četvrtini. Pored Pavlovića, koji je ubacio osam vezanih poena za goste, u napadu su se priključili i Bogdanović i Lovernj, koji u šestom minutu druge četvrtine poenima iz reketa i donosi prvu prednost za Partizan 34:33. Domaći na to odgovaraju alej-up akcijom Mičela i Vuldridža i vraćaju prednost, ali tada na scenu stupa Bogdanović koji vezuje poene za 42:37 na kraju druge četvrtine.

1/4 – Bolje su u utakmciu ušli domaći i poveli sa 6:0. Prve poene za Partizan postigao je Bogdan Bogdanović sa penala. U istom ritmu nastavili su domaći, predvođeni Bojanom Bakićem, kojem se priključio Marko Čakarević, inače bivši igrač Partizana. Potom su stvari u svoje ruke preuzeli Mičel i Petar Popović, dok je sa druge strane raspoložen bio Pavlović, za 27:19 na kraju perioda.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

1 Komentara

  1. Металац више није прави ривал. Прелази се на ЦЕДЕВИТУ. Дечки су опаснији?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter