2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Fenerbahče šalje Pazarcima turske zastave i barjake za duel sa Zvezdom!

Objavljeno: 16.04.14 u 18:36

Turski Fenerbahče odlučio je da pruži veliku podršku fudbalerima Novog Pazara u duelu sa Crvenom zvezdom pošto je navodno pripremio 200 zastava i 700 barjaka sa obeležjima svog kluba i svoje zemlje.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Turski mediji prethodnih dana takođe su pisali o tome da će navijači Fenerbahčea masovno otputovati u Novi Pazar da podrže svoj bratski klub, a takođe se očekuje i veliki broj zastava i obeležja na tribinama.

Takav scenario neće biti nikakva novina, pošto se na stadionu Pazaraca već više od 20 godina viđaju obeležja turske i Fenerbahčea.

Pored toga, klub je za svoje navijače pripremio 6.000 zastavica sa klupskim grbom koje će biti deljene na ulazu u stadion.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0

2 Komentara

  1. Mnoge je bolelo ,kada nasa grupa dodje na stadion !!!
    pazarska balavurdija se digla ,pa nesto kao prijete ciganima ,ee nemate vi pojma sa kim imate posla ,lijepo se provedite ahahahha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter