0
Ostali sportovi

NHL: Kraj regularnog dela, počinje Stenli kup plej of (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.14 u 09:04

Poslednjih deset utakmica regularnog dela sezone u NHL šampionatu odigrano je sinoć i sada konačno imamo sve parove predstojećeg Stenli kup plej ofa.

484626353_slide

Ipak pre samih parova trebalo je da se odigraju još neke utakmice koje su odlučivalo o pozicijama pred star doigravanja.

Tako je Sent Luis koji je duži period držao prvu poziciju na ‘zapadu’ serijom loši igara pao na treće mesto, gde će i ostati nakon sinoćnjeg poraza na svom ledu od Detroit Red Vingsa od 3:0.

Sa druge strane Vingsima pobeda ništa nije značila jer su oni već ranije obezbedili osmo mesto na ‘istoku’, ali su sa dva gola Džastina Abdelkejdera i jednim Rajlija Šijena očitali lekciju Bluzerima.

E, sad da se okrenemo prvoj rundi Stenli kup plej ofa. Na istoku će Boston igrati sa Detroitom, Tampa Bej igra sa Montrealom, Pitsburg se sastaje sa Kolumbusom, dok Rendžersi za protivnika imaju Filadelfiju.

Zapad namo donosi sledeće parove. Kolorado igra sa Minesotom, Sent Luis ima za protivnika branioce trofeja Čikago, Anahajm će palice ukrstiti sa Dalasom, dok San Hoze čeka obračun sa Los Anđelesom,

Razultati:
Sent Luis – Detroit 0:3
Nju Džersi – Boston 3:2
Filadelfija – Karolina 5:6 penali
Vašington – Tampa Bej 0:1 penali
Bafalo – Njujork Ajandlers 3:4 penali
Pitsburg – Otava 2:3 penali
Minesota – Nešvil 3:7
Anahajm – Kolorado 3:2 produžeci
Vankuver – Kalgari 5:1
Finiks – Dalas 2:1

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter