0
Ostali sportovi

Sjajni rezultati srpskih veslača

Objavljeno: 12.04.14 u 20:11

Reprezentativci Srbije u veslanju postigli su zapažene rezultate osvajanjem srebrne medalje na internacionalnoj regati u Italiji, kao i na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu, gde su se okitili sa pet odličja.

veslanje-pripreme1

Na regati „Memorijal Paolo D’Aloja“ u Pijedoluku srpski dubl skul Marko Marjanović-Aleksandar Filipović osvojio je srebro rezultatom 6:31,00 minuta, iza prvoplasirane posade Litvanije (6:24,01), dok je dvojac bez kormilara Nenad Beđik – Nikola Stojić finale završio na šestom mestu s vremenom 6:50,50.

Na „Kroacija Openu“ u Zagrebu zlato je osvojio Martin Mačković u skifu seniora do 23 godine, srebra su pripala Milošu Vasiću u skifu, Goranu Jagaru i Viktoru Pivaču u dvojcu bez kormilara i Ivani Filipović i Ivi Obradović u ženskom dvojcu bez kormilara, a bronza Nikoli Kekiću u skifu seniora do 23 godine.

hotsport.rs/tanjug

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter