0
Ostali sportovi

Simpson suspendovana na godinu dana

Objavljeno: 09.04.14 u 11:33

Anti-doping komisija Jamajke izrekla je višestrukoj osvajačici olimpijskih medalja, sprinterki Šeron Simpson, jednoipogodišnju suspenziju zbog korišćenja zabranjenih supstanci.

wada_maputoballs

Simpson (29), član zlatne olimpijske štafete Jamajke na Igrama 2004. i srebrna u istoj disciplini 2012. godine, bila je pozitivna na stimulans oksilofrin prilikom testiranja na nacionalnom prvenstvu u junu prošle godine.

Simpson je rekla da je supstancu koja je pronađena u njenom uzorku dobila od kondicionog trenera, Kanađanina Krisa Ksereba.

Odluku o eventualnom sankcionisanju bivšeg svetskog rekordera na 100 metara Asafe Pauela, koji je bio pozitivan na isti stimulans kao i Simpsonova, Anti-doping komisija Jamajke doneće u četvrtak.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter