0
Ostali sportovi

NHL: Minesota izborila plej of (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.14 u 09:10

Deset utakmica odigrano je prethodne večeri u NHL šampionatu, a poznat je još jedan učesnik predstojećeg plej ofa.

483439969_slide

Hokejaši Minesota Vajlda pobedili su na svom ledu tek posle penala Bostton Bruinse sa 3:2, ali to im je bilo dovoljno da overe sedmu poziciji u zapadnoj konferenciji koja vodi u doigravanje.

Boston je imao gol prednosti sve do oko mint pre kraja utakmice ali je onda Rajan Sater doneo Vajdlu produžetak u kome nije bilo pobednika pa su usledili penal serija u kojoj su domaćini zahvaljujući pogocima Zeka Parisea i Mika Kojvua odneli važan trijumf.

Svoje nade da će uečstvovati u plej ofu prodiužili su Vašington Kepitolsi koji su sa 4:1 pobedili favorizovani Sent Luis Bluz.

Dvostruki strelac na utakmici bio je Niklas Bekstrom, dok su po gol za Kepse još postigli Aleks Ovečkin i Mihail Gabrovksi. Jedini gol za Bluzere bio je delo Maksima Lapjera.

Rezultati:
Bafalo – Detroit 2:4
Njujork Ajlanders – Otava 1:4
Njujork Rendžers – Karolina 4:1
Kolumbus – Finiks 4:3 produžetak
Tampa Bej – Toronto 3:0
Florida – Filadelfija 2:5
Sent Luis – Vašington 1:4
Minesota – Boston 4:3 penali
Dalas – Nešvil 3:2 penali
Edmonton – Kolorado 1:4

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter