2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Zvezda nudila Zenitu da mu proda meč? (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.14 u 12:34

Bivši direktor Zenita iz Sankt Peterburga Ilja Čerkasov tvrdi da je za vreme nejgovog mendata imao četiri ponude da namesti mečeve svog kluba među kojima su tri u domaćem prvenstvu i jedan u Kupu UEFA i to onaj koji je odigran na Marakani protiv Crvene zvezde 2004. godine.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Za tri godine koliko sam vodio Zenit, dva ili tri puta mi je bilo ponuđeno da kupimo pobede u domaćem šampionatu i jednom u Kupa UEFA protiv Crvene zvezde u Beogradu. Naravno odbili smo takvu ideju, a u meču sa srpskim timom smo slavili 2:1 u gostima“ – rekao je Ilja Čerkasov za Sovjetski sport, a prenose Novosti.

Iako su Rusi navodno odbili da lažiraju meč on je imao zanimljiv rasplet pošto je Zvezda vodila na poluvremenu, a Zenit je posle 90 minuta slavio sa 2:1 ili što bi se kladioničarskim rečnikom reklo meč je bio „iz keca u dvojku“ pa svi oni koji su potražili iznenađenje mogli su lepo da zarade.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter