0
Auto Moto

Mercedes dominirao i na poslednjem treningu

Objavljeno: 05.04.14 u 16:32

Na poslednjem slobodnom treningu pred kvalifikacije za Veliku nagradu Bahreina, koja je na programu u nedelju, ponovo su dominirali vozači Mercedesa Luis Hamilton i Niko Rozberg.

hamilton-bahrein

Britanac je odvezao najbrži krug u vremenu od 1:35,324 minuta, dok je Nemac kasnio malo više od desetinke (1:35,439). Odlično vreme ostvario je i vozač Fors Indije Serhio Perez (1:35,868), četvrto mesto pripalo je pilotu Vilijamsa Valteriju Botasu (1:36,116), a peto njegovom klupskom kolegi Felipeu Masi (1:36,364).

Među prvih 10 završili su još Dženson Baton u Meklarenu, Fernando Alonso vozač Ferarija, Niko Hulkenberg u Fors Indiji, Danil Kvajt za volanom Toro Rosa i Kimi Raikonen pilot Ferarija.

Zanimljivo je da su vozači Red Bula ponovo bili katastrofalni pošto je Rikardo ostvario tek 13. vreme, dok je Fetel bio pretposlednji da bi sve začinio izletanjem sa staze.

Kvalifikacije za trku su na programu od 17.00 časova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter