0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Neki su hteli jeftino da se dopadnu publici

Objavljeno: 04.04.14 u 23:06

Posle pobede nad Žalgirisom u 13. kolu TOP 16 faze Evrolige, trener partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u pojedinim delovima susreta, ali da uvek može bolje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Zadovoljan sam rezultatom, u jednom delu i igrom. Bilo je pojedinih igrača koji su hteli jeftino da se dopadnu publici i uveli su nas u nervozu. Žalgiris je uspeo da izgubi časno i sa što manjom razlikom. Oni nisu došli da se sami dobiju, pa smo to morali mi da uradimo. Publika je još jednom pokazala svoju privrženost klubu u utakmici koja nije imala takmičarski naboj. Strasno su bodrili ekipu i došli su u velikom broju, a ja im na tome zahvaljujem“, kazao je Vujošević i dodao:

“Imamo još jednu veoma tešku utakmicu u Turskoj sa Galatom, koji zavisi od koš razlike da li će proći. Želim dostojanstveno da završimo ligu. S obzirom na sve okolnosti, blokade tokom prelaznog roka, povrede, napravili smo veliki uspeh plasmanom i dobrim igrama u TOP 16. Verujem da smo mogli i do osam u Evropi da se sve ovo nije izdešavalo. Ova ekipa napreduje, okrećemo se sada domaćim takmičenjima i čeka nas već u ponedeljak težak meč u Kragujevcu“, zaključio je Vujošević.

Partizan je posle ove pobede na skoru 4-9, a u poslednjoj utakmici sastaće se sa Galatasarajem u Istanbulu, kome je pobeda neophodna za prolazak među osam najboljih.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter