4
Košarka

FOTO:HOTSPORT.RS

Slavnić osuo paljbu: Čoviću, čija je ovo Zvezda?!

Objavljeno: 04.04.14 u 19:17

Legenda srpske košarke i nekadašnji član Crvene zvezde Zoran Moka Slavnić oštro je kritikovao Nebojšu Čovića za neprimeren način korišćenja imena legendi kluba uoči duela sa Uniksom. 

FOTO:HOTSPORT.RS
FOTO:HOTSPORT.RS

Crveno-beli su pred prepunom Arenom savladali ruski tim sa 11 koševa razlike, a uoči meča obeleženo je 40 godina od trofeja koji je Crvena zvezda osvojila u Kupu Kupova.

Poziv da se prisustvuje svečanosti dobio je i Zoran Slavnić, ali je on odbio što je obrazložio u razgovoru za Naše novine.

“Pre nešto više od godinu dana kada je Čović smenio Lazića i doveo Vukoičića pozvao me je da dođem i pomognem Zvezdi. Bio sam oduševljen i spreman da pomognem. Imali smo sat i po vrlo konstruktivnog razgovora koji se završio time što mi je rekao ‘Zovem te sutra, ali moram prvo da razgovaram sa Vučićem“, otkriva Slavnić i dodaje:

“E to sutra se desilo pre 3-4 dana, jer mu je bilo potrebno moje prisustvo za ovu manifestaciju, a uz to mi je dao i sugestiju šta da kažem novinarima. Naravno dobio je vrlo eksplicitan odgovor da se ja ne prodajem za minut slave“, u svom stilu je rekao Slavnić.

On smatra da bi Zvezda trebalo drugačije da se ophodi ka svojim legendama, kao što je slučaj u Partizanu.

“Sramotna je izjava Kapičića, da su pokazali da misle o bivšim igračima tako što su ih pozvali da aplaudiraju iz prvog reda. Ja mislim da bivši igrači treba da rade u klubu kao što je situacija u Partizanu, i tako pomognu klubu a ne da budu marionete koje će da aplaudiraju. Evo na ovoj proslavi nismo bili Simonović i ja, ali kao da smo mi bili neki igrači, bitno je da su došli oni koji nisu ulazili u igru. Pitam sve one koji imaju iole pamćenje, šta Mirko Pavlović radi na kolektivnoj slici osvajača Kupa od pre 40 godina? Zar on nije zaposlen u onoj Zvezdi? Pa da, i ja sam ustvari osvojio Kup kupova za onu Zvezdu. Pa sad ne znam, čija je ovo Zvezda?“, zaključio je Slavnić.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

4 Komentara

  1. Slavniću ti si jedan veliki seronja. Idi kod vujoševića pa s njim pod ruku . ( vujošević namerno napisano malim slovom jer je takav i čovek ).

    0
    0
    Odgovori
  2. Bio i ostao odlican kosarkas i mali covek. Sina nije znao da vaspita a ostalima drzi pridike. Sada kad je Zvezda u usponu zbog svojih malih interesa i svojih nezadovoljstva u zivotu ponavlja reci koje upucuju znamo ko vec. Gotivio sam te i kad si pravio greske u zivotu i kao trener ali ovo vodi da te vise niko nece postovati ( mali globarcici ce ti dati koji komentar podrske jer pljujes po Zvezdi ali to je sve ). Poz legendi po kosarci koju je igrao.

    0
    0
    Odgovori
  3. Moko imperatoru, bio si i ostao svoj! A to je jako tesko biti. Moja generacija je kosarku dozivljavala kao nacin zivota, disali smo je i jeli. Ovo sad je sta bilo. Tesko i ruzno za gledati, a kamoli nesto drugo. Duci i ti ste sinonimi za lepu i atraktivnu kosarku, sto ona i treba da bude. Ispravno ste postupili. Ziveo majstore u dobrom zdravlju!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Daj bre slavnicu nemoj samo da drzis predavanja i pravis se i ti naivan…ne trujte odnose u zvezdi jer je ona iznad svih nas!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter