0
Auto Moto

Rozberg jedva čeka trku u Bahreinu

Objavljeno: 03.04.14 u 15:20

Posle prve dve trke šampiona Formule 1 vodeći u generalnom plasmanu je vozač Mercedesa Niko Rozberg koji ima jedno prvo i jedno drugo mesto, pa nije čudno što Nemac jedva čeka trku za Veliku nagradu Bahreina.

rozberg

„Odvezao sam dve sjajne trke pa zbog toga jedva čekam treću, u Bahreinu.Staza je odlično pripremljena, pa iako ranije nisam uživao vozeći ovde sada je drugačije. Ovo je jedna od najbolje pripremljenih staza u kalendaru. U decembru smo ovde testirali Pirelijeve gume i trenirali smo tokom zime. Sada će biti još teže pošto sam vodeći i svi žele da me pobede. Moram da ostanem skoncentrisan i da odradim svoj posao profesionalno“ – rekao je Rozberg pred trku za VN Bahreina koja je na programu ovog vikenda.

Nemac je prošle godine na istom mestu osvojio pol poziciju, ali je utrci bio tek deveti pa ga verovatno i zbog toga ne vežu lepe uspomene za Bahrein.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoslekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter