0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Znamo kako moramo da igramo ako hoćemo pobedu protiv Voždovca

Objavljeno: 28.03.14 u 13:19

Trener fudbalera Crvene zvezde, Slaviša Stojanović, izjavio je da njegova ekipa zna kako mora da igra ako želi da osvoji sva tri boda protiv Voždovca, u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

Slaviša Stojanović

„Znamo kako moramo da igramo ako hoćemo da osvojimo tri boda protiv Voždovca. Mnogo radimo na taktici i videćemo šta će da bude“, rekao je Stojanović novinarima na konferenciji za novinare na stadionu ‘Marakana’.

Trener crveno-belih je naveo da je Voždovac na početku prolećnog dela sezone pokazao koliko je ozbiljna ekipa.

„U dobroj su formi, to je dobro balansiran tim i samo s maksimalnom ozbiljnošću možemo do cilja. Najopasniji su kao celina i imaju nekoliko dobrih igrača koji žele da igraju fudbal“, kazao je Stojanović.

Voždovac je u jesenjem delu sezone kao domaćin pobedio Zvezdu sa 1:0, a trener crveno-belih je rekao da se njegova na tom susretu „pošteno“ ispromašivala.

„Mi smo se na toj utakmici pošteno ispromašivali i kod 0:0 i kod 0:1, nismo uspeli da dodjemo do gola, Voždovac jeste“, rekao je Stojanović.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 17.30 na svom stadionu igraju protiv Voždovca utakmicu 21. kola Super lige Srbije. Zvezda je prva na tabeli sa 47 bodova, a Voždovac zauzima osmo mesto sa 26 bodova.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter