0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Gol u poslednjoj sekundi pokvario šou Sanje Damjanović u remiju sa Švedskom (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.14 u 22:03

Rukometašice Srbije igrale su nerešeno protiv Švedske 25:25 (14:14) nakon što su primile gol tri sekunde pre kraja u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pred oko pet hiljada navijača u hali Jezero, naša reprezentacija je pet minuta pre kraja vodila sa 23:20 i imala gol prednosti i napad na pola minuta pre kraja.

Međutim, naše igračice su napravile veliku grešku i poslale loptu u aut, a Šveđanke su u poslednjem napadu, tri sekunde pre kraja izborile remi. Naše rukometašice posle tri kola ima po pobedu, poraz i remi.

Najefikasnija u našem timu bila je Sanja Damjanović koja je u 100. nastupu za Srbiju postigla deset golova i došla do brojke 400 u nacionalnom dresu.

Već u nedelju, u Kristijanštadu od 18:15 sledi novi meč ove dve selekcije. U drugom meču trećeg kola E grupe Slovenija je u gostima pobedila Švajcarsku sa 24:22.

Na tabeli vodi Švedska sa pet bodova, Slovenija ima jedan manje, treća je Srbija sa tri, a poslednja Švajcarska bez bodova.

Prvenstvo Evrope zajednički organizuju Hrvatska i Mađarska od 9. do 21. decembra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter