0
Auto Moto

Magnusen oduševio Denisa

Objavljeno: 25.03.14 u 17:22

Vozač Meklarena Kevin Magnusen već na debiju u trkama Formule 1 osvojio je drugo mesto i tako najavio blistavu karijeru, a šef tima iz Vokinga Ron Denis tvrdi da bi Danac uz određene preduslove mogao da dođe i do šampionske titule, ako ne ove onda u sezonama pred nama.

magnusen-meklaren-boks

„On ima sve preduslove koji su potrebni da postane veliki šampiona, ali mora da vozi bolid koji je konkurentan. Jedna trka je jedna trka, videćemo kako će biti u nastavku sezone. Ne brinem zbog njegovog temperamenta pošto je veoma posvećen i spreman da se žrtvuje kako bi ostvario cilj. Ima odličnog mentora u vidu Džensona Btona koji mu mnogo pomaže. Mislim da nije mogao da uradi bolji posao na svom debiju“ – rekao je Denis.

Mladi Danac je trku za Veliku nagradu Australije završio na treećm mestu na stazi, ali je naknadnom diskvalifikacijom Danijela Rikarda napredovao za jedno mesto pa je tako sada drugoplasirani u generalnom plasmanu iza Nika Rozberga, a ispred klupskog kolege i bivšeg šampiona Džensona Batona.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter