0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Ivana Španović: Preskočiću sedam metara ove sezone (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.14 u 16:39

Srpska rekorderka u skoku u dalj Ivana Španović izjavila je danas da veruje da će tokom ove godine preskočiti sedam metara, ali da ne može da prognozira na kom će se takmičenju to desiti.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Realno je da ću tokom ove godine preskočiti sedam metara, osećam da sam u dobroj formi i da taj rezultat mogu da ostvarim“ – rekla je Španovićeva novinarima u novosadskog Gradskoj kući posle prijema kod gradonačelnika Miloša Vučevića, prenosi Tanjug.

Prijem je priređen povodom vrhunskih sportskih rezultata koje je ostvarila u proteklom periodu na prestižnim međunarodnim takmičenjima, među kojima je i osvajanje bronzane medalje na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u dvorani održanom u poljskom gradu Sopotu.

Španovićeva je izjavila da je zadovoljna ostvarenim plasmanom na dvoranskom šampionatu sveta, istakavši i da dve medalje osvojene na svetskim takmičenjima, u kratkom vremenskom periodu, predstavljaju veliki uspeh.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter