0
Ostali sportovi

Kanađanin pomaže Srbiji da se pripremi za SP

Objavljeno: 21.03.14 u 22:14

Hokejaši Srbije pripremaju sa u Beogradu za Svetsko prvenstvo Druge divizije, a veliku pomoć imaju od kanadskog trenera, Dženje Feldmana, koji im je održao nekoliko treninga.

Hokej

„Veoma sam impresioniran trudom svih igrača reprezentacije. Mogu da vidim igrače kao što su Marko Kovačević, Marko Sretović i Nemanja Janković kako predvode ekipu na SP u Beogradu. Moj prvi utisak o srpskom hokeju je da igrači i ljudi u Srbiji imaju veliku strast za hokejom. Sa pravim smerom i uz profesionalnu pomoć u organizaciji i izgradnji samih igrača, ovaj sport bi mogao da bude veoma uspešan“, rekao je kanadski trener ruskog porekla koji je boravio u Beogradu u okviru kampa HTI (Hockey Training Institute) u Torontu.

SP u hokeju na ledu za seniore Druge divizije (A grupa) održaće se od 9. do 15. aprila u dvorani Pionir. Pored selekcije Srbije učestvovaće i reprezentacije Australije, Belgije, Estonije, Izraela i Islanda.

Turnir se igra po jednokružnom ligaškom sistemu, a najbolje plasirana selekcija obezbediće plasman u viši rang takmičenja, dok se najslabiji tim seli u Drugu diviziju, Grupa B.

hotsport.rs/Tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter