0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Bošković: Na pobedu u oba meča

Objavljeno: 19.03.14 u 20:30

Selektor rukometašica Srbije Saša Bošković optimista je pred dvomeč sa Šveđankama u kvalifikacijama za EP u Mađarskoj i Hrvatskoj. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukometašice Srbije okupljaju se gotovo u istom sastavu kao na SP u našoj zemlji, a selektor veruje da će njegove izabranice uspeti da se plasiraju na još jedan veliki šampionat.

“Jedina promena biće na levom krilu. Svetlana Ognjenović se odličjem oprostila od reprezentativnog dresa, pa će uz iskusnu Jelenu Nišavić biti mlada Sanja Radosavljević. Nadamo se da neće biti povreda i da ćemo biti kompletni za važan dvomeč“, rekao je Bošković i dodao:

“Posle osvajanja srebra, postavili smo cilj da probudimo ostale gradove, da deca igraju rukomet širom Srbije. Nadamo se da će hala biti puna i da ćemo imati pravu podršku. Ići ćemo na pobedu u oba meča, ali najvažnije je da imamo bolji međusobni skor sa trenutnim liderom grupe“, rekao je Bošković, prenose Novosti.

Prvi meč sa Šveđankama na programu je 27. marta u Kragujevcu, uz besplatan ulaz u dvoranu Jezero. Drugi je na programu tri dana kasnije u Kristijanštadu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter