0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Crno-beli potopili ‘lale’

Objavljeno: 09.03.14 u 09:06

U subotu su odigrane preostale dve utakmice 12. kola Prve A vaterpolo lige Srbije u kojima je Partizan ubedljivo trijumfovao protiv Vojvodine u Novom Sadu, a Nais je bio bolji od Dunava.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli su savladali „lale“ na njihovom terenu sa 16:7 (6:2, 5:0, 1:2, 4:3) čime su praktično obezbedili treće mesto na tabeli pred plej-of. U ekipi Vlade Vujasnovića najefikasniji je bio Subotić sa tri pogotka, a po dva su postigli Gilen, Ćuk, Dedović, Tomašević i Jakšić. Na drugoj strani Maksimović i Ćatović su po dva puta tresli mrežu.

U Nišu je domaći Nais savladao Dunav sa 8:5 (2:2, 3:0, 1:2, 2:1) ptrobivši se na šestu poziciju na tabeli, a ostavivši bez ijednog osvojenog boda u sezoni.

U ranije odogranim mečevima ovog kola Crvena zvezda je savladala Radnički sa 10:8, dok je Banjica bila bolja od ŽAK-a u Kikindi sa 15:11.

Dva kola pre kraja ligaškog dela Crvena zvezda i Radnički dele prvo mesto na tabeli sa po 33 osvojena boda, Partizan je treći sa 24, Vojvodina četvrta sa 21, a teoretski plej-ofu i dalje može da se nada Banjica koja ima 18 bodova, ali i duele sa dva vodeća tima.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter