0
Domaći fudbal

Karaklajić: Teško je bilo doći do prave šanse, ali na našu sreću jedna lopta je završila u mreži

Objavljeno: 08.03.14 u 23:02

Ekipa Voždovca upisala je i drugu pobedu na domaćem terenu. Golom rezerviste Nikole Karaklajića „zmajevi“ su na krovu tržnog centra savladali Javor.

Voždovac
FOTO: STARSPORT

Mladi napadač koji je na početku sezone kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde stigao u Voždovac, samo za Hotsport sumira utiske odigranog meča.

„Jako smo teško došli do pobede i željenih bodova. Javor je uvek neugodan protivnik gde god se nalazio na tabeli. Kada su ostali sa igračem manje, povukli su se u želji da sačuvaju svoj gol. Teško je bilo doći do prave šanse, ali na našu sreću jedna lopta je završila u mreži i osvojili smo važna tri boda“, istakao je Karaklajić.

Od kada je stigao u Voždovac, Karaklajić je uglavnom mečeve počinjao na klupi, a nekoliko puta se pokazao kao istinski „džoker“ koji u svakom trenutku može da pomogne ekipi, napravi preokret, pa čak i reši utakmicu.

„Protekle polusezone bio sam starter na tri meča. Iskreno, svestan sam da na mojoj poziciji igraju Obradović i Marušić za koga mislim da je na svojoj poziciji trenutno najbolji igrač naše lige. Zadovoljan sam minutažom, ali naravno da priželjkujem da budem starter na nekom od narednih susreta. Ali ako do toga i ne dođe, strpljivo ću čekati svoju šansu sa klupe i kada god mi se ukaže prilika daću sve od sebe. Bitno je da mi pobeđujemo, neka svaka utakmica bude kao ova danas ja ću biti prezadovoljan“, završio je Karaklajić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter