0
Ostali sportovi

Pitsburg gazi redom, Kolorado trijumfovao u Čikagu (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.14 u 09:37

Prethodne večeri odigrano je čak 10 utakmica u NHL šampionatu, a zanimljivo je da je samo na jednoj viđeno manje od četiri pogotka.

nesvil-pitsburg

Boston je pred svojim navijačima opravdao ulogu favorita u duelu sa Floride sigurnom pobedom od 4:1.

Nešto teže do pobede su došli Nju Džersi Devilsi koji su protiv Detroit Red Vingsa tek boljom igrom u poslednjoj deonici (3:1) trijumfovali sa 4:3.

Kolumbus je već u prvoj trećini stekao velika tri pogotka u prednosti u duelu sa Dalasom i umeo je da ih sačuva i na kraju slavi sa 4:2.

U derbiju večeri Kolorado je sa 4:2 pobedi Čikago i to na njegovom ledu, a ključan je bio gol Tajsona Berija u 53. minutu pri rezultatu 2:2, da bi tačku na meč stavio Pol Stastni na pola minuta pre kraja.

Tampa Bej Lajtingsi su poveli sa 2:0 u Sent Luisu, ali je Bluz zasvirao u druga dva perioda i na kraju trijumfovao sa 4:2.

Pitsburg Pingvinsi i dalje melju sve pred sobom pa je tako na red došao i Nešvil koji je poražen pred svojim navijačima sa 3:1 pa je tim iz Pensilvanije i dalje vodeći na Istoku.

Slabašni Vinipeg se dobro držao u duelu sa Njujork Ajlandersima, uspeo je čak i da izbori produžetak, ali su gosti pogotkom Majkla Grabnera u 64. minutu uspeli da odnesu bodove iz Kanade.

Jedini meč na kojem nije bilo previše uzbuđenja odnosno pao je samo jedan pogodak odigran je u Feniksu gde su Kojoti savladali vankuver Kanukse minimalnim rezultatom. Ovom pobedom domaći tim je prekinuo niz od četiri vezana poraza.

I Edmonton je zaustavio seriju poraza (tri) trijumofom od 3:2 protiv Otava Senatorsa.

A isto je pošlo od ruke i Karolini koja je posle pet vezanih poraza trijujmovala protiv San Hozea i to posle produžetka i to u gostima.

Kompletne rezultate utakmica NHL lige možete da pronađe na našoj livescore stranici.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter