1
TimeOut

Da li ste ikada videli ovako ‘prave’ linije (FOTO)

Objavljeno: 05.03.14 u 12:16

Čovek koji je zadužen za ocrtavanje linija na fudbalskom terenu jednog rumunskog niželigaša je čini se popio koju čašicu alkohola više pre nego što je došao na posao.

linije3

Naime, internetom kruže fotografije najgoreg ikada ocrtanog terena koje je na svoj fejsbuk profil postavio jedan rumunski amater, nakon čega su krenule šakle na račun nesrećnog čoveka koji nikako nije mogao da uhvati pravac.

Tako jednom kaznenom prostoru linija šesnaesterca na jednom mestu na 16 metara od gola, a na drugom na oko 15. Sa druge strane čak postoji i dupla linija kaznenog prostora što je sigurno zadalo probleme sudijama prilikom procene da li je prekršaj napravlje u ili van šesnaesterca.

hotsport.rs

 

0
0

1 Komentara

  1. Sećam se jednog meča na našem najvećem stadionu protiv smedereva kada se linije nisu videle uopšte. Naravno, sviran je penal posle faula na 20 metara. Ništa čudno. Ovo barem nije s namerom nego pjan čovek 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter